Zapůjčení a prodej vzorků

Našim zákazníkům se snažíme vyjít vstříc a sami moc dobře víme, že nakupování zboží, jako jsou například podlahy, přes internet může být občas velmi komplikované. 


Proto vám nabízíme možnost porovnat si vybrané výrobky a zvolit si přesně ten, který vám bude nejlépe vyhovovat. Odpadnou vám nejasnosti s výběrem odstínu či struktury a při finálním nákupu budete mít jistotu, co dostanete. Vzorky si můžete u některých druhů zboží zakoupit nebo jen zapůjčit. Vzorky vám zašleme s dopravou zdarma a vrátit je můžete poštou, nebo osobně na adrese:

floorwood.cz a.s.

Dražkovice                     
533 33 Pardubice

Vzorky koberců k zapůjčení

Vzorky podlah


Mezi produkty, u kterých nabízíme možnost zapůjčení vzorků, patří PVC podlahy. Vzorky PVC podlah u vybraných produktů vám můžeme zapůjčit. Zapůjčené vzorky si ponecháte do té doby, než se rozhodnete o tom, kterou podlahu preferujete. Poté nám vzorky PVC podlah zpět vrátíte, abychom je mohli předat dalším zvědavým zákazníkům. Vzorky podlah si můžete zapůjčit prostřednictvím e-mailu obchod@floorwood.cz. Ne u všech našich podlah tyto služby však nabízíme. 

 

Vzorky koberců


Obdobně jako vzorky podlah nabízíme také vzorky koberců k zapůjčení. Můžete si tak jednotlivé koberce mezi sebou porovnat, osahat a najít ten, který se do vašich prostor bude hodit nejlépe.
 

Vzorky ostatních produktů

U soklových lišt, teras nebo umělých trávníků je možné si vzorky zakoupit. Možnost zakoupit vzorek najdete pod naší cenou s DPH na stránce konkrétního produktu. Tyto vzorky vám již zůstanou.

Pokud máte jakékoliv dotazy, můžete nás kontaktovat prostřednictvím online chatu v pravém spodním rohu zde na e-shopu nebo pomocí kontaktního formuláře Zeptejte se nás! Nacházejícího se v záhlaví e-shopu.
 

Vzorky koberců k zapůjčení




presmerovat_automaticky